Foto’s ballonfeesten woansdei 28-07

july 29, 2010 13:48

Fan 28 july oant 1 augustus binne der ballonfeesten op De Jouwer.

Dit binne in pear foto’s fan dei 1.

 

 

july 29, 2010 13:48
Skriuw in reaksje

1 opmerking

  1. Anonym july 28, 11:27

    Gisteren woensdag 27 juli, leuke middag in Joure gehad. Als sluitstuk naar de heteluchtballonnen. Wat een teleurstelling, 5 uur aanvang, uitgesteld naar half zes…… geeft niet patatje halen en een paar loempia`s. uitstel tot………. weer werkt niet mee. Ik weet wel dat je het weer niet kan sturen, maar de vele leuke dingen die daar zouden gebeuren, heb ik niet gezien. Een clown die een paar keer langs kwam, en wat jongleerde, was het. Begrijp nu dat een kaartje kopen voor een ballonnen feest in Joure, eigenlijk een lootje kopen is. Je kan winnen en verliezen, wel wij hebben dus verloren. Na bijna 2 en half uur zitten op een houten bankje, zijn we samen met mensen uit Alkmaar maar vertrokken. Zelfs onze hond had een katergevoel.

Sjoch opmerkingen

Skriuw in reaksje

Jo mailadres wurdt net sichtber foar oare besikers fan dit webstee.
As der in stjerke by in hokje stiet, moatte jo dêr wat ynfiere.*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.